Škodlivý vir plugin se šíří mezi uživateli prohlížeče Google Chrome. Pokud si tedy tento plugin stáhnete, je možné, že okamžitě ztratíte kontrolu nad svým profilem. Informaci přinesla společnost Eset, která varuje před zákeřností viru.

Na Facebooku se vir aktivuje po přehrání videa, které se většinou nazývá My firs video, My video nebo Privat video. Po kliknutí na odkaz se dostanete na falešný YouTube profil, kde budete požádáni o instalaci infikovaného viru.

Dávejte si tedy pozor na to, co si do svého počítače instalujete, a radši se o všech nových aktualizacích a programech informujte. Vyvarujete se tak velkého nebezpečí.